Beltronics Radar Forum  

Go Back   Beltronics Radar Forum > Custom Installed Detectors > STi-R & STi-R Plus Remote

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old December 19th, 2018
Jasb2909 Jasb2909 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 4
Default STiR plus button issue

My problem is I have a stir plus r.d. and the module where you control the power and the mute button, those two buttons work fine the four buttons on the side of that module where the volume control and sensitivity is that is not working

I already sent that module device to escort and they say the module device is working for them. I need help, don't know what I need to tell my installer to take out so I can send it in to have it be replace.


Weird thing is it worked when I put the new module in but now itís not...

If I press the mark & brt it marks, press the send an vol together it adjusts from city to highway etc.

Sometimes when I press the mark button it changes brightness setting.

Tried on 2 new controllers with same results.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:51 PM.

Contact Us - Beltronics - Archive - 39 40 41 Terms of Service - 42 Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2018 Beltronics
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!